Tosset med det dér træning… Især hopperi

I kender godt den der følelse af sommerfugle i maven, fordi man er spændt og nervøs på den gode måde? Man er lidt lige som et lille barn, der venter på juleaften….

Imorges da jeg stod op begyndte små sommerfugle så småt at bakse rundt i min mave, og som morgenstunden forsvandt baksede sommerfuglene mere og mere rundt.

Men hvad dælen gav mig så disse små baksende sommerfugle?

Jo ser du, for små 3 år siden faldt jeg på Instagram over Rebel Sports aka. Philip Munk.  Han er personlig træner, og hvis du spørger mig, så ville jeg nok sige den bedste af slagsen i Danmark. Philip bruger meget plyometrisk træning og kontrast træning og han træner mange sports atleter. Hans træninger er derfor også anderledes end almindelig styrketræning. Hans øvelser er udfordrende og sætter både sind og fysik på prøve, men samtidig er de noget for et hvert stort legebarn. Jeg har i flere år fundet sindsyg meget inspiration i hans videoer på Instragam. Især alle øvelserne med diverse hop. Jeg vidste fra første øjekast på hans profil, at ham jeg ville virkelig godt træne med.

Men på daværende tidspunkt var økonomien ikke til det og senere gik jeg hen og blev gravid osv. Men i alt den tid har jeg fulgt ham nøje og som sagt brugt hans videoer til inspiration til min egen træning. Til jul lovede Michael mig, at i det nye år kunne jeg komme til at træne med Philip. Min begejstring var stor. Men starten af året er fløjet afsted med Albertes opstart i dp og min ende på barsel og start på arbejde osv. (+ min vagtplan på arbejdet er rullende og jeg aldrig har en dag fast fri)

For et par uger siden tænkte jeg: nu skriver jeg sq til ham og får nogle priser og spørger ind til hvordan og hvorledes med personlig træning vs. online forløb. For ingen tvivl om, at jeg virkelig gerne ville træne med Philip i egen højeste person i forhold til et online forløb.

Jeg snakkede efterfølgende med Michael og han syntes klart, at jeg skulle booke en personlig træning, for Michael ved hvor fascineret, at jeg er af Philip’s træninger. Så jeg gjorde det sq og derfor havde jeg sommerfugle i maven fordi kl.11 skulle jeg ENDELIG træne med Philip.

Jeg var nervøs og spændt. Min hjerne begyndt at drille lidt med tanker som: Er jeg nu overhovedet i god nok form til at træne med ham? Burde jeg ikke vente med at træne med ham til, at jeg er i bedre form?

Hold nu kæft, hvor åndssvagt at tænke sådan.

1. Philip har aldrig mødt mig, så han har ingen forventninger til min form.

2. Man kan altid komme med undskylder om formen ikke er god nok, for det syntes man jo aldrig selv at den er.

3. Manden er personlig træner og vant til at arbejde med masser af forskellige niveauer. Desuden kommer man jo også til en personlig træner, fordi man gerne vil have hjælp til ens træning 😉

Jeg drog til Valby og Hafniahallen. Virkelig fedt at se stedet, hvor mange af hans videoer bliver skudt btw.

Da jeg ankommer får Philip øje på mig igennem glasvæggen og vinker straks. Han er virkelig flink og imødekomne. Vi starter med en ganske kort opvarmning på cykel og efterfølgende noget mere opvarmning af led. Det er vigtig at være godt varm i leddene, da træning med eksplosivitet og hop er hårdt for dem. Derefter starter vi fra scratch med teknikken omkring hop. Philip er virkelig god til at forklare, hvorfor vi gør som vi gør. Langsomt bevæger vi os fra almindelig hop på jorden til boxjump af forskellige arter. Jeg vil ikke gå så meget mere i detaljer, men vi bygger flere lagt på. Derefter med en kæde af 4 øvelser på tid og 3 af dem er med hop;)

FØJ DEN VAR LED OG FED. Dér blev jeg presset og fik den dejlige brændende fornemmelse i halsen;) Efter sådan en god omgang, så slutter vi selvfølgelig lige af med en benøvelse med excentrisk fase ned og eksplosiv op. Og til aller aller sidst tager vi lige en gang syretræning til failure.

Lad mig sige det sådan, mine stakkels ben var gummi derfter. Men shit det var fedt! Jeg er fan og glæder mig allerede til næste gang vi skal træne sammen, hvilket bliver om en lille måneds tid.

30594859 10214461852273339 6711010258266882048 o 169x300 - Tosset med det dér træning... Især hopperi

Noget, som virkelig også tiltaler mig omkring Philip som personlig træner er, at han går virkelig ind for at træningen skal være sjov og ens frirum. AMEN! Det er lige min filosofi.

Nu er det spændende og se om jeg er i stand til at gå overhovedet imorgen 😉

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *