Sommer på Ålandsgade

Lillebror vokser med lynets hast og runder nu snart 5 mdr. Hold nu op, hvor tiden bare flyver afsted.

Den ene dag sluger den anden, jeg ved vitterlig ikke hvordan, at det hele skal komme til at gå når min barsel en gang er overstået. Den slutter forresten ved udgangen af dette år, men jeg har desværre ikke noget arbejde at skulle tilbage til, da Xjump Amager gik konkurs lige inden årsskiftet. Så lige nu bruges der også mange tanker på, at tænke over hvad jeg egentlig ønsker næste år skal indholde. Min største drøm ville være at kunne være i stand til at passe August hjemme indtil børnehave alder, men dette er ikke muligt, da vi i Københavns kommune ikke får tilskud til pasning af eget barn og Michael er på SU. Så må i tænkeboks og mærke efter hvad den bedste løsning for os, så er.

August har i takt med, at han bliver ældre fået det meget bedre (gudskelov). Han viser virkelig sin skønne personlighed og sit glade væsen. Han er nemlig ligesom sin søster, et utrolig glad og mildt barn. En rigtig charmetrold. Når han ikke har ondt, eller er overtræt (eller sidder i autostolen i christianiaen, hvilket han ved gud, virkelig ikke er tilfreds med) så er han et stort smil eller grin.

gladeAugust 768x1024 - Sommer på Ålandsgade

Augusts øjne skinner, når han ser på Alberte. De to sammen, de smelter mit hjerte. Det er så ubeskrivelig fantastisk, at se hvor meget kærlighed der allerede er mellem de to. Alberte starter altid dagen med (når lillebror vågner): Lillebror ikke sove mere nu siger hun og fiser op på siden af ham og giver ham kys og putter ved hans side. Han bliver i løbet af dagen smasket til med kys. Og inden hun går i seng skal han også have en krammer, et kys på hver kind og et i panden. Armen altså.

AugstogAlberte 768x1024 - Sommer på Ålandsgade

Alberte udvikler sig virkelig også helt ufattelig meget. Hvor bliver min lille pige af? Hun snakker derud af og udvikler hele tiden sit sprog og har et kæmpe ordforråd allerede. Hun har lysten til at lære og ville udvikle sig, det ser man på mange områder. “Kan selv, vil selv” og hun opfanger lynes hurtigt hvordan og hvorledes. Jeg er så stolt af hende. Inden udgangen af dette år skal hun starte i børnehave…

Albertecykel 768x1024 - Sommer på Ålandsgade

Efter i morgen byder de næste 3 uger på ferie for os alle sammen, så vi skal tilbringe en masse gode timer og stunder sammen. Dét glæder vi os til, og håber at det danske sommervejr arter sig, så vi kan få nogle gode udflugter her i København og forhåbentlig bliver der også tid til at komme på landet og være sammen med familien.

Rigtig god sommer til jer <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *