Samtale med den tilbudte dagpleje

Vi har fået tilbudt plads fra d.2/1 hos flerbørnsdagplejen Bamsebo.

Vi har idag så været og besøge dem. Vi var der i en times tid, hvor vi så stedet og fik en snak med den ene af pædagogerne, som også bliver vores kontaktperson i starten og en tilsynsførende.

Det gik rigtig godt og vi har fået et super godt indtryk af stedet. Det er en flerbørnsdagspleje, som består af 3 pædagoger og 8 børn. Den har, som alle flerbørnsdagplejere åbent 42 timer om ugen, som er mindre end den normale dagpleje. Den åbner derfor også først kl.8 hver dag, hvilket umiddelbart er det eneste minus, vi kan finde indtil videre. Deres kost politik virker fornuftig, samt deres tilgang til børnenes måde til at udvikle sig på og deres hjælp til at gøre dem, så selvhjulpne så muligt. Selve stedet og faciliterterne virker også fine + det ligger kun 1,5km væk. Alberte kommer til at være den yngste et stykke tid, men der vil dog være to børn, som kun er henholdvis 1 mdr og 3 mdr ældre.

Alberte var som altid en charmetrold og klarede det så fint, selvom hun var lidt træt. Hun var nysgerrig, opmærksom og meget smilende under hele besøget. Så hun fik også gjort et godt indtryk. Det er så der, at man som mor, bliver så pavestolt.

A 169x300 - Samtale med den tilbudte dagpleje

Vi har besluttet, at takke ja til dette tilbud trods åbningstiden. Vi kunne godt have ønsket os, at de åbnede en time før, men det gør ingen flerbørnsdagpleje (tidligst 7.30). Vi tror, at flerbørnedagplejen er det bedste for Alberte, så vi må få det til at gå op på den ene eller anden måde. Vi gik derfra med en rigtig god fornemmelse i maven♥

 

 

 

3 comments
 1. Har I været gode for bamsebo dagpleje?
  Grundet corona var min kæreste og jeg nemlig ikke måtte besøge evt. kommende dagplejer og vi ansøgte derfor i blinde. Et af vores to valg er bamsebo. Jeg ville derfor høre hvad købe erfaringer med dagplejen er?
  Vh Ida

  1. Hej Ida,
   Ja disse Corona tider er godt nok træls i mange henseender:/ Vores datter fra 2017 gik i Bamsebo og vi var rigtig glade for det.
   Vores søn fra 2019 går i flerbørnsdagplejen Sundholmsvej og den er vi også virkelig glade for. Bamsebo var perfekt til Alberte og Sundholmsvej er perfekt til August.
   Er I blevet tilbudt plads nogen steder eller venter i stadig svar?
   Mvh Caroline

   1. Undskyld mine mange stavefejl og dumme formuleringer det er ikke altid lige let at multitaske når man er træt!
    Vi er ikke blevet tilbudt en plads endnu men står på venteliste til bamsebo og musebo witt. Dejligt at høre I har gode erfaringer med bamsebo. Det er jeg glad for. Vi har nemlig ansøgt i blinde da der ikke var mulighed for besøg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *