Så er det lige pludselig blevet august..

Av min arm, der har været stille herinde længe nu…. Men det er altså ikke fordi at der ikke sker noget i mit/vores liv.

Tiden flyver bare virkelig afsted, især med arbejde og dumme arbejdstider….. :/ Så når der er fri, så bliver tiden brugt med omhu♥

IMG 20180728 162333 225x300 - Så er det lige pludselig blevet august..

Desuden har Alberte-mus heller ikke nemt ved at sove i denne varme periode, så vi døjer en del med at hun er konstant træt og står op før fanden får sko på.! Men heldigvis er hun nu igen begyndt at sove til kl.5 -5.30, det er trods alt lidt tåleligt 😉

IMG 20180722 094727 225x300 - Så er det lige pludselig blevet august..

Vi forsøger som familie, at prøve at tilbringe masser af god tid sammen. Jeg arbejder 2 ud af 3 weekender, så det er nogen gange svært både at prioriterer alene familie-tid og samtidig nå at se familien i Kalundborg. Men vi forsøger at få det til at gå op.

Min biologiske mor har det fantastisk og hun kommer på besøge et par gange om måneden (når jeg har hverdags fri). Det er virkelig skønt, at se hende finde overskud og motivation til et liv uden alkohol. Vores forhold til hinanden bliver kun bedre og tættere. Alberte og hende har også et ganske skønt og særligt bånd♥

IMG 20180802 162726 225x300 - Så er det lige pludselig blevet august..

Jeg var ellers kommet ind i en virkelig god periode med min træning og fik både løbet og styrketrænet flere gange ugentlig. Men desværre har tiden og overskuddet ikke været der på det seneste:/ Jeg forsøger at komme afsted og er også afsted i hvert fald 1 gang om ugen. Men al min løbetræning er desværre blevet tabt lidt på jorden:/ Men ja, både kroppen, hovedet og hjertet skal være med i det, og det er bare ikke tiden til det lige nu.

Noget andet som fylder rigtig meget er min aktivisme♥ Jeg er pt. også ved at arbejde på et indlæg omkring dette. Det er noget, som vi som familie faktisk alle har glæde af. Det er vigtig for mig at min aktivisme ikke går udover mit/vores familieliv. Men alt dette vil jeg komme nærmere på i mit kommende indlæg.

 

Hér var lige en kort update på livet i Ålandsgade, jeg håber at I nyder sommeren og også husker at gøre hvad der er vigtigt og giver lige præcis mening for jer og jeres liv♥

-Sommer knus herfra-

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *