November.

November har meldt sin ankomst og jeg har været meget stille længe. Men det er fordi, at jeg er i gang med at tage vare på/om mig selv og min lille familie selvfølgelig. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det har været hårdere end forventet den første tid med August og at det fik kørt mig lidt i bund. Men jeg fik rakt ud og fik snakket med Michael om, at jeg gerne ville starte i noget terapi. Jeg har, som nogen ved, en del i bagagen fra min fortid. (Min mor er alkoholiker og min far var manio-depressiv og tog sit eget liv, da jeg var 4 år gammel). Det har selvfølgelig sat sine spor i mig, men jeg har ikke før nu (åbenbart) været klar til at arbejde med det.

Jeg er startet hos en psykoterapeut for nogle måneder siden og vi er begyndt at arbejde med de ting/følelser, som fylder meget. Det er både afsindigt godt, men også hårdt. Timerne hos Maja giver mig stof til eftertanke og jeg begynder at blive lidt klogere på mig selv. Jeg bruger derfor en del tid på at reflektere og arbejde med mig selv for at bryde nogle mønstre, som ikke er hensigtmæssige for mig. Michael er min støtte og mit stærke fundament, og han er grunden til, at jeg nu er i stand/stærk nok til at kaste mig ud i denne selvudvikling. Og vores forhold for nu endnu et lag og bliver tættere og stærkere <3

AlberteVeggieWORLD 768x1024 - November.
Alberte på Veggie World i weekenden

Alberte ligner mig ufattelig meget og det gør at jeg nu begynder at komme i kontakt med mine indre lille Caroline’s følelser indimellem. Plus, dét at blive mor har åbnet op for et nyt level af kærlighed. Pludselig føler jeg en ubeskrivelig stor kærlighed og trang til at beskytte og gøre alt i min magt for mine børn. Men det gør også, at jeg kommer i kontakt med det enorme svigt, som jeg selv føler fra mine forældre. Har de aldrig haft den følelse og det behov for at beskytte mig? Og hvordan kan man sætte sig selv og sine behov før sine børn? Lige meget for hårdt og uoverskueligt noget har føltes, så er det altid mine børn, som jeg prioritere først. Alt hvad jeg gør, gør jeg for dem. Men jeg vil egentlig ikke gå mere i dybden med det lige nu, men det er noget af det, som jeg går og tumler med i øjeblikket.

Ellers så går tiden jo ubegribelig stærkt. Den ene dag sluger den anden, og jeg/vi forsøger at få det bedste ud af dagene med masser af tilstedeværelse, kærlighed, god plantemad og de almindelig praktiske gøremål.

August klapvogn 768x1024 - November.
Charmetrolden – Aggemand

Det nemmeste sted at følge med i hvad der foregår på Ålandsgade er via instagram, hvor jeg gerne lægger masser af god plantemad og andre hverdags ting op.

Tak for at du læser med og jeg håber, at din dag er fyldt med smil og glæde.

Møs møs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *