Glædelig international veganerdag<3

For 7 måneder siden tog jeg en beslutning.

45331773 334388283962041 6580127911674642432 n 225x300 - Glædelig international veganerdag<3

Jeg er ikke opvokset vegetarisk eller vegansk, tvært imod. Jeg er vokset op med landbrug, både grise og køer.

Jeg er opvokset med traditionel dansk kost og jeg blev ikke veganer fordi jeg ikke længere kan lide smagen af kød, æg og mælk. Jeg blev veganer, fordi jeg fandt ud af, hvilke konsekvenser det har for min krop, miljøet og ikke mindst dyrene, hvis jeg indtager animalier.Det er IKKE NØDVENDIGT, at udnytte dyr for at man som menneske kan leve et sundt og nærrigsrigt liv!

Jeg blev veganer, fordi jeg nu tager ansvar for min handlinger! Jeg tror ikke længere, at dyrene er til for vores skyld, hverken for vores smagsløgs , -underholdnings eller beklædnings skyld.

I de sidste 7 måneder har jeg udviklet mig meget. Jeg har “fundet” en helt ny verden af smage og fødevarer. Jeg elsker, at eksperimentere og prøve nye opskrifter af. Jeg elsker, at fylde min krop (vores, vi er jo alle veganere herhjemme <3) med masser af lækker frugt og grønt. Jeg elsker at lave aktivisme og jeg forsøger bla. at inspirere til en grønnere hverdag ved at vise masser af de lækre retter, som vi indtager herhjemme på primært  Instragram, (Så hvis du er nysgerrig og gerne vil have inspiration til en grønnere livsstil, så hop ind og følge mig og se gerne mine stories, da det er primært dér jeg smider en del op). Jeg priser mig  evig lykkelig over, at min bedre halvdel også deler denne livsstil. At have én som deler de samme holdninger og værdier her i livet er ubeskriveligt. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at være veganer er ikke altid en dans på roser, så det er rart at have en at snakke med omkring hvad man oplever og føler, én som forstår én. Intet her i livet er gratis og valg har konsekvenser.

Jeg vil for intet i verden bytte min (vores) livsstil ud! Jeg følger mit hjerte og lever efter mine værdier nu, dét er en fantastisk følelse.

Jeg håber, at alle der læser dette har haft en dejlig dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *