Bagt butternut + fyldte portobellosvampe + sommersalat

Vi får leveret en madkasse fra Simple Feast hver tirsdag, hvor der så er nem mad til 3 dage og det er selvfølgelig vegansk♥ Jeg er tosset med det. Det er virkelig lækker mad, som tager ca. 20 min at lave. Men de andre dage, så står jeg selv for at skulle være kreativ og lave mad.

Idag blev det til noget, som var utrolig lækkert og samtidig var det nemt og hurtigt. What’s not to  love?

Bagt butternut squash med fyld + sommersalat + fyldte portobellesvampe

Butternut ovnbagt 225x300 - Bagt butternut + fyldte portobellosvampe + sommersalat

Bagt butternut: 

Butternut halveres og pensles med olie og der skæres nogle riller i.

30 min i ovnen ved 200° uden fyld, efter fyldet er putte i så får de yderligere 15 min.

Fyld til butternut og portobellosvampe

1 tomat

1/2 løg

1 fed hvidløg

Salt + peber

1 portobello svamp hakket meget fint

1 håndfuld frisk hakket basilikum

IMG 20180617 171908 225x300 - Bagt butternut + fyldte portobellosvampe + sommersalat1 smule Creamy Sheese tilføjes yderlig portobellosvampene

(Og den veganske “smørost” smager btw himmelsk, min mor kunne ikke smage at det ikke var en koost, yaaah)

Sommersalat:

En virkelig frisk salat som også er sød, da der både er melon og blåbær i.

sommersalat 225x300 - Bagt butternut + fyldte portobellosvampe + sommersalat

Spinat

Galiamelon

Blåbær

Ristet pinjekerne

Greek white block i tern

 

Greekwhiteblock 225x300 - Bagt butternut + fyldte portobellosvampe + sommersalat

Greek White Block fra Violife er et godt alternativ til fetaost, jeg bruger den både i salater, men faktisk spiser jeg den også på ristet rugbrød med marmelade. Jeg var enormt glad for brie før og på denne måde er det en erstatning for det.

Alberte var rigtig tosset med de fyldte portobellosvampe, så det skal helt klart gentages♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *