Aktivisten Caroline

Dyrerettighedsmarchen i marts viste sig at blive min første deltagelse i vegansk aktivisme.

Aktivisme er vigtig for mig. Hér forsøger jeg at gøre en forskel for dyrene. Dyrene, som har ikke en stemme og kan ikke forsvare sig selv. Dyrene i industrien, de har ikke et valg, de bliver sat i verden med ét formål; At skulle være til gavn for mennesket… De skal måske ende i indkøbskurv hakket i småstykker, eller bliver født for, at blive udnyttet hele deres liv, fordi deres modermælk helt grotesk skal bruges af mennesker.

Vi er opvokset med en tradition om indtagelse af animalske produkter. Vi stiller ikke spørgsmålstegn ved det, sådan er det bare. Men faktum er, at det SLET IKKE er nødvendigt at indtage animalier! Vi behøver ikke bidrage til dyrs lidelse og død!

Dá det først gik op for mig, så jeg mig ikke tilbage. Jeg vil ikke længere bidrage unødvendigt til død og ødelæggelse, ALDRIG MERE. Men jeg vil yderlige gerne være med til at hjælpe andre med at stille spørgsmålstegn ved deres livsstil og hjælpe dem til at se, at det ikke er nødvendigt at udnytte andre smukke levende væsner på den grusomme måde. Mange er imponeret over, at jeg allerede blev aktiv med aktivisme efter blot få måneder, som veganer. Men jeg kan simpelthen ikke blot lade stå til og ikke forsøge at gøre en forskel!

Der er mange måder, at gøre en forskel. Men jeg er faldet for Anonymous of the Voiceless – Cube of Truth

FB IMG 1531057346461 300x300 - Aktivisten Caroline

 

Hér er jeg en del af Cuben og bærer derfor masken og er klædt i sort og har en fladskærm om nakken. Maskerne bæres fordi, at vi er de anonyme stemmer for dyrerne. På skærmen vises der flere forskellige videoer, hvor man får et indblik i hvad dyrene udsættes for i de forskellige industrier, En sandhed, som de kæmper hårdt for at skjule eller prøve at sløre med diverse reklamer og kampagner med misvisende glansbilleder.

Forbipassende bliver måske nysgerrige og stopper op og bliver fanget af det der vises på skærmene. Vi har folk udenfor cuben, som kun tager kontakt til dem som er nysgerrige og viser interesse. Vi ligger op til en lille åben snak og forbipassende kan til hver en tid blot gå videre. Men mange er faktisk oprigtig nysgerrig og vil gerne have en lille snak.

Det er en fantastisk form for aktivisme i mine øjne.

At være en del af Cube of Truth har givet mig/ giver mig så meget♥ Vi er en helt lille AV familie, som efter endt aktivisme går ud sammen og spiser og hygge snakker. Michael og Alberte er altid med til denne del♥ Det er så hyggeligt og dejligt at få et netværk, hvor man ved at disse mennesker deler det samme syn og værdier, som én selv. Hér behøver man ikke være en outsider og vi kan dele tanker og erfaringer.

Det er vigtig for mig, at være aktiv og deltage i forskellige former for aktivisme. Men det er også vigtigt at det ikke er på bekostning af min familie, så al deltagelse er aftalt med min bedre halvdel♥ Jeg er så ufattelige lykkelig over, at Michael også er en del af denne livsstil og derfor også er støttende og forstående overfor min aktivisme. Uden hans støtte og forståelse ville det slet ikke være muligt.

Indtil videre er det primært fast aktivisme med Anonymous for the Voiceless, da det ligger i weekenden hvor jeg har mulighed for at deltage, når jeg ikke arbejder. Desværre arbejder jeg 2 ud af 3 weekender, så jeg kan ikke deltage hver gang.

Men d.1 september er der endnu en Dyrerettighedsmarch og der skal både Michael og Alberte forhåbentlig være med til noget af marchen. Alberte var også med den første del af marchen i marts og hun tog alle med sin charme og hun klappede og var virkelig på, den del, hvor hun var med. Hun sad og smilede og klappede, mens vi gik igennem København med stilte og råbte slagord.

Desuden vil der inden marchen på lørdag være en Arla Food Fest protest 2018 på Islandsbrygge, hvor jeg også vil være at finde! Jeg vil ikke engang i dette indlæg gå ind i mælkeindustrien, for det er et enme hvor jeg har alt for meget på hjertet og virkelig mange følelser omkring. DET ER EN SYG SYG INDUSTRI og jeg begriber vitterlig ikke, at vi i DK lader en virksomhed lave så meget mælkepropaganda.

I denne uge, imorgen faktisk, skal jeg også deltage i en demonstration: Vi vil have færre svin i Danmark, hvor initiativtagerene er NOAH ( Friends Of The Earth Denmark) og Miljøforeningen Tuse Næs

“I Danmark blev der sidste år slagtet godt 17 millioner svin og eksporteret omkring 14 millioner levende smågrise. Regeringen har samtidig gjort klart, at den gerne ser en fordobling af den allerede kolossale produktion.” 

Det er jo HELT HELT grotesk og dette må simpelthen ikke ske!!! Så jeg håber, at vi er rigtig mange som kommer imorgen og viser vores protest.

Her var et lille indblik i aktivisten Caroline’s verden♥

Må I alle have en dejlig onsdag og lave jeres egen solstråler denne grå onsdag formiddag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *